Tjenester og priser

Korsgaarden Webdesign tilbyr løsninger som er basert på åpen kildekode. Vi benytter oss av CMS som Joomla! og WordPress. Vi tilpasser oss etter kundes behov og ønsker.

Korsgaarden Webdesign jobber for å få et godt samarbeid med kunden, slik at begge parter er fornøyd med sluttproduktet. Kunden skal ha tillit til oss, og da må vi være åpne om hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Dette gjøres ved at vi kontinuerlig holder kontakten under arbeidsprossessen.

Vi er opptatt av av kunde skal kunne forholde seg til faste priser, og dermed slippe å binde seg opp til månedsavtaler og årsabonnement. Det er f.eks. helt opp til kunde hvilken webhotelleverandør de ønsker å benytte seg av. Men vi kan være behjelpelige med å finne løsninger via våre samarbeidspartnere.

Priser

Nettside: fra 3.899,-
Inkludert: 4 sider, 4 bilder, ubegrenset ant. artikel-sider og tekninsk støtte for 1 mnd

Nettside m/tekst: fra 4.698,-
Inkludert: tekst og oppsett for 4 sider, 4 bilder, ubegrenset ant. artikel-sider og tekninsk støtte for 2 måneder

Nettopptimalisering: 1795,- inkl. 1 månedsrapport.
Videre oppfølging koster 795,- pr. mnd.

Inkludert: Vi analyserer nettsiden og finner søkeord som er skreddersydd ditt marked/niche, som vi optimaliserer siden etter. Vi anbefaler at en slik prosess bør gå i minst 6mnd for å se resultater.

SEO Analyse og Google Analytics: 899,-
Inkludert: Vi analyserer ditt nettsted og finner søkeord/søkefraser du selv kan optimalisere siden din etter. Vi hjelper også til med oppsett av Google Analytics for at du skal kunne følge trafikken inn og ut på ditt nettsted.

Google Analytics: 698,-

Inkludert: Vi setter opp Google Analytics konto, slik at du selv kan holde øye med trafikken inn og ut på ditt nettsted.

Supportavtale: Vi tilbyr supportavtale på 3, 6 og 12 måneder. 3mnd – 1000,- | 6mnd – 2900,- | 12mnd – 5600,-

Inkludert: Generell support på nettstedet, samt innlegg av ønsket tekst og andre nettstedrelaterte problemer. Supporten har ingen begrensning på tid eller antall ganger i perioden.

Comments are closed.