4 komponenter du trenger for å lage et nettsted

Korsgaarden Webdesign – gir deg det du trenger for en fungerende og elegant nettside:

1. Domene (= adressen til din webside)
2. Webhotell/en website host (=et sted å oppbevare eller lagre din hjemmeside på nettet)
3. Webdesign (= utseendet og layout)
4. Innhold (= informasjonen som folk kommer til nettstedet ditt for)

kr 3.899,- for en fullstendig website med 4 sider, 4 bilder, ubegrenset ant. artikel-sider og tekninsk støtte for 2 måneder.

Ønsker du å være på første side i Google’s resulatliste?
- da er det viktig at du har et søker vennlig innhold…!
Innholdet (teksten) er Googles viktigste katalysator for å finne relevante nettsider for sin brukere.

Vi har god erfaring med hva som kreves av innhold for å komme høyt opp på Googles resultatliste:
kr 799,- tekst for 4 sider

1. Ditt domene

Domenet er som en adresse, men i steden for å si at din bedrift er midt på Karl Johan, gir du folk ditt domenenavn (f.eks. www.korsgaarden.com). Folk taster inn ditt domenenavn på nettleseren (f.eks: explorer, safari, firefox) og nettleseren finner ditt webhotell og nettstedet. Korsgaarden Webdesign hjelper deg til finne et passende, ‘google-vennlig’ og tilgjenglig domenenavn.

2. Ditt webhotell

For å ha et alltid tilgjengelig nettsted, må du lagre den på en datamaskin som til enhver tid er på og tilknyttet internett. Datamaskinen må bl.a. være rask, ha stor kapasitet, inneha diverse software og ha et meget høyt sikkerhetsnettverk. Dette er for de flest veldig tidkrevende, riskikant og kompliseret. Folk flest leier derfor heller lagringsplass på et webhotell. Dette vil være en server (datamaskin) plassert på et sikkert datasenter.

Korsgaarden Webdesign har tilgang til flere webhotell og gir deg god og sikker lagringsplass (rom). Plassen (rommet) på webhotellet blir oppkalt etter ditt domenenavn. En plass på vårt webhotell inkluderer også flere e-postadresser og en rekke andre elektroniske tjenester. De webhotell vi tilbyr er vedlikeholdt og utviklet av fagfolk.

3. Ditt webdesign

Nettsidens design (=webdesign) bør gjenspeile bedrifts egenart og stil. Den er en utforming av din virksomheten. Hvis du selger klær, kan du ikke bare kaste dem i en haug midt på gulvet! Et tannlegekontor har ikke en tannlegestol rett innenfor inngangsdøren! Nei, det er først ent resepsjon hvor noen hilser på deg velkommen og så et venterom hvor du venter på din tur. Mye oppmerksomhet er gitt til utseendet av en nettside, men oppsettet er minst like viktig.

Korsgaarden Webdesign bruker mye energi for å finne din stil, men gir deg også mulighet til å forandre fargesammensetninger og design hver måned hvis ønskelig.

4. Ditt webinnhold

Innholdet er hele hensikten med nettstedet ditt. Webhotellet, domenet og designen er konstruksjonen eller rammen til nettsted ditt. Uten innhold er resten meningsløst, og tro oss, det er nok av nettsteder som bare oppfyller de tre første kravene for bare å mislykkes miserabelt på å levere noen form for meningsfylt innhold. Hvis du ikke ønsker å gi dine kunder nyttig informasjon, service eller produkter er det heller ingen vits i å lage et nettsted. Uten meningsfylt innhold lager du bare støy.

Husk at innholdet må ha et mål. Du må ha en slags oppfordring til handling som “Klikk her for å bestille …” eller “følg meg på Facebook eller Twitter” eller “Gå hit for å donere” osv.

Korsgaarden Webdesign hjelper deg til å forme et innhold som fungerer på nettet og skaper interesse.

Comments are closed.