Søknad på jobb

Ola Nordmann
Brakstad veien 77
**** Lime

 

 

Elkjøp Stormarked Drammen AS
Bjørnstjerne Bjørnsons gate 80
3044 Drammen                                                                              Ingensteds, 15.09.14

 

 

Søknad om praksisplass

Hei, mitt navn er Ola Nordmann. Jeg er 16 år og går på Briskeby videregående skole. Der går jeg service og samferdsel. Vi har fått i oppgave å skrive en søknad om praksisplass å jobbe på en bedrift hver mandag etter bedriftens arbeidsdager. Jeg valgte å skrive søknad til Elkjøp av den grunn at jeg er veldig glad i elektronikk og lignende.

Min sterkeste side må være spill og konsoller, men jeg interesserer meg for pc også. Jeg er nok så sterk og kan brukes til å bære tunge varer som kjøleskap, vaskemaskin, komfyr osv. Jeg interesserer meg for det meste som selges i Elkjøp butikkene å forestiller meg av den grunn at jeg fort lærer meg hvor kundene kan finne varene de er ute etter.

Jeg er glad i å snakke med folk å være sosial. Det å kunne hjelpe kunder i butikken er en pluss i boka angående den biten.

Jeg kan nås på mobil: ******** eller epost: Ola.Nordnann@gmail.com

Med vennlig hilsen

 

…………………………………………
Ola Nordmann